Nieuws

Op bezoek bij Cardia
03 juli 2023

Afgelopen zondag zijn we op bezoek geweest op de open dag van Cardia. Met een volle kraam hebben Johan en Roland laten zien wat we doen als stichting.

Lees meer ›
We hebben een bus!

Samen met HTM recruitment hebben we beschikking gekregen over een elektrische bus. Zo kunnen we ook een aantal senioren thuis ophalen als men zelf niet meer naar het stadion kan komen.

Lees meer ›
Update

Moeilijk dat we in deze tijd de eenzame senioren niet kunnen helpen. We staan klaar om zo snel mogelijk weer samen naar voetbal te gaan! We kunnen niet wachten. In deze post een update.

Lees meer ›

Deze keer een verslag vanuit de ogen van een gast.

Lees meer ›
Verslag ADO Den Haag - AZ

Het zou een spannende dag worden, die zondag de 11de november. En niet alleen voor de spelers van ADO Den Haag, die het op moesten nemen tegen AZ Alkmaar.

Lees meer ›
2de ring in het ADO Stadion

Eerder dit seizoen hadden we stoelen verwijderd op het balkon om plaats te maken voor vaste rolstoelers. Dankzij onze lieve buurman Marco hebben we nu een 2de ring in het ADO stadion. Is dat mooi of niet?!

Lees meer ›
Mooi behang in de sky lounge

Maandag hebben we nieuw behang in de sky lounge opgehangen. Het behang en de expertise werd ter schikking gesteld door NLXL. Bekijk nu het verschil qua sfeer in het artikel.

Lees meer ›