Nieuws

Verslag ADO Den Haag - F.C. Emmen
By: Jeroen Workum
13 augustus 2018

Op zondag 12 augustus was het dan eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van ADO Den Haag is begonnen! In de maanden van de zomerstop zijn we als stichting druk bezig geweest om de stichting vorm te geven en de Sky Lounge in te richten. Daar hebben we meteen volop gebruik van kunnen maken, want we zaten vol!

Een erg leuk moment was dat een van onze gasten een oude bekende (Lex Schoenmaker) in de ontvangsthal tegenkwam. Dat zal waarschijnlijk nog wel eens vaker voorkomen ;). Super! 

Onze gasten worden vanuit verschillende WZH huizen naar het stadion gebracht. We hadden deze keer gasten uit WZH Leilinde, Rustoord, Schoorwijck en Prinsenhof. Onze oudste gast was een mevrouw van 98 jaar oud. Vrolijk, lief en nog scherp ook! Leuk toch?

Toen iedereen binnen was, was de sky lounge mooi vol!

Omdat Robert geblesseerd was en Johan Bierman op vakantie, hadden we hulp van Bianca en Ymke (De vrouwen van Roland en Jeroen) en dat ging fantastisch (ook al misten we Johan en Robert natuurlijk ook ;)). Na een drankje en een blokje kaas en worst hebben we iedereen naar buiten geholpen. 11:45u is het en iedereen zit. Klaar voor "Oh oh Den Haag"! 

 

De wedstrijd ging niet helemaal naar wens. Of het gewenste resultaat was ver te zoeken, zelfs met een verrekijker ;). Emmen speelde sterk en we gingen met 0-2 de rust in. Helaas... tijd voor een hapje en een drankje.

De tweede helft ging het spel al beter. ADO kon het spel meer maken en er kwamen meer kansen. Dit gaf sfeer en spanning in het stadion. Ondanks alle kansen werd het 1-2. Zonde! Gelukkig hebben we wel een leuke middag gehad.