Nieuws

Samenwerking HTM officieel
By: Jeroen Workum
27 juli 2018


Woensdag 25 juli was een heugelijk moment. Op het hoofdkantoor van HTM hebben we onze samenwerking officieel bevestigd.

Er was zelfs een taartje gemaakt met ons logo erop. 
Na aanleiding van dit moment heeft HTM het volgende persbericht opgesteld:

"HTM ondersteunt initiatief tegen eenzaamheid ouderen

Veel ouderen voelen zich eenzaam in onze samenleving. Om het isolement te doorbreken nam een aantal vrijwilligers in 2017 senioren uit verpleeghuizen mee naar thuiswedstrijden van ADO Den Haag. De ouderen waren zo gelukkig met deze uitjes dat de initiatiefnemers besloten het professioneler aan te pakken.

Onlangs werd daarvoor de Stichting Met Senioren naar ADO opgericht, en gingen de initiatiefnemers aan de slag met het werven van sponsors. Een van de eerste sponsors is het Haagse openbaar vervoerbedrijf HTM.

Onder de vrijwilligers zijn medewerkers van HTM. Zij zorgen voor de gratis entree, helpen met de organisatie van het vervoer van en naar het stadion en regelen dat het de oudere bezoekers aan niets ontbreekt tijdens de wedstrijd. HTM vindt dit vrijwilligerswerk van haar medewerkers een goed maatschappelijk initiatief en ondersteunt het daarom met een financiële bijdrage voor komend voetbalseizoen."

HTM-directeur Jaap Bierman tekent het sponsorcontract met de kersverse bestuurders van de stichting ‘Met Senioren naar ADO’, vlnr: Jeroen Workum (voorzitter/penningmeester), Johan Cornet (secretaris), Johan Bierman (vice-voorzitter), Roland van der Burg (bestuurslid), Jaap Bierman (Algemeen Directeur HTM) en Ernst Moeksis (Directeur Communicatie HTM).